Sammanfattning styrelsmötet 20/9 samt Träningsmöjligheter i Vaggeryd

Kort sammanfattning från styresemötet den 20/9 hemma hos Bettina:

-Lina har varit på Hästrådet den 18/9 i Vaggeryd. Förutom en massa annat var det väl två viktiga saker som diskuterades. Dels förslaget att helt förbjuda ridning på ett antal elljusspår/mottionsslingor i Vaggeryds kommun och dels förslaget att deltagande klubbar i Hästrådet tillsammans tar fram ett prospekt om Vaggerydstravet. Tanken är att  marknadsföra Vaggeryd till exempel mot SIF och få dem att lägga kurser, tävlingar och avelsvisningar i Vaggeryd!

-SIF arrangerar en kurs i tävlingsorganisation den 27-28 oktober. Mer information om detta skickas ut snart. Bjarg behöver en frivillig som vill åka på detta!

-Fikakväll på Vaggerydstravet en vardagskväll i början av oktober. Lina kontaktar travet och återkommer med datum. Tanken är bara att träffas och prata häst.

-Vi har äntligen fått besked om vilka träningsdagar som gäller på ovalbanan, se nedan.

Träning på ovalbanan i Vaggeryd:
Måndag, Tisdag och Torsdag: hela dagen
Fredag: hela dagen, men det är inte säkert att vi är ensamma på anläggningen.
Lördag: efter kl 14:00

ONSDAG OCH SÖNDAG FÅR VI INTE VARA DÄR. DÅ HAR TRAVET TRÄNINGAR!

Tänk på att vi endast får vara på innerplan, absolut inte vistas på travbanan mer än att korsa rakt över! Detta gäller oavsett om travet tränar eller inte! Ni som inte varit där förr bör kontakta någon i styrelsen eller travets kansli för information om vilka regler som gäller inom området.

Det kostnadsfritt året ut, sen kommer en årsavgift fastställas.

Innan du åker dit dagtid är det bra om du kontaktar Vaggeryds Kansli på telefon 0393-125 85 så att det säkert är öppet. För träning på kvällar kan ni kontakta någon i styrelsen för att lösa nyckelfrågan. Grindarna är låsta då området är obemannat!


Mvh Lin@


Bjarg har fått en egen blogg!

Hej alla medlemmar i Bjarg!

På styrelsemötet i går funderade vi lite runt Bjargs hemsida och hur vi på ett snabbt och smidigt sätt skall få ut information till alla medlemmar, även de som inte har uppgett sin mailadress och därför inte kan ta emot de mail jag regelbundet skickar ut.

En blogg lät bra som tillfällig och enkel lösning. Tanken att bloggen skall länkas till Bjargs hemsida. Vi återkommer med mer info om detta!

Önskar er alla en trevlig helg!

Mvh Lin@ Hallberg

RSS 2.0