19 september

Sadelmakardagen söndagen den 20 september inställd

Annons om stallplats

Stallplats för islandshäst!
From oktober har vi ledig stallplats för islandshäst. Box eller lösdrift stallet ligger ca 4km från Huskvarna centrum.Nu går det 4 islänningar som väntar på en kompis.Härliga skogsvägar att rida på nära till ridhus och ridbana. Hör av dig till Gunilla Hermansson 036/133194 eller mobil 0706803381.

15 september

Suppleanter
Nu har vi fått två stycken frivilliga suppleanter till Bjarg. Jens Fröblom och Anna Petersson, vi i styrelsen hälsar dom varmt välkomna. Vi återkommer via mail när tid för nästa möte är bestämt.

Sadelmakardagen
På söndag är det dags och vi hoppas att många medlemmar kommer, Bjarg kommer att bjuda medlemmarna på fika. Så därför vill jag ha in anmälningar senast fredag(18/9) även från de som bara vill komma och lyssna.
Skicka till den vanliga mailen [email protected]   


En dag med Sadelmakare Anita Adermalm


Den 20 september kommer Anita hem till fam Strand, Huskvarna. Är du intresserad att vara med tillsammans med din häst och sadel så skicka ett mail till [email protected] 

Det kommer att kosta 300kr/person, är du bara nyfiken och vill vara med och lyssna så går det också bra, då kostar det givetvis ingenting..
Mer info kommer lite längre fram. 
 
Låter det intressant så hör av dig senast den 18 september 
Mvh Monika Strand


RSS 2.0