12 oktober

Igår hade vi styrelsemöte, de nya suppleanterna var inbjudna. Tyvärr kunde inte Anna komma men vi fick träffa Jens och välkomnar honom till styrelsen. Vi hoppas att Anna kan komma nästa gång så vi får träffa henne också=)

Höstkul
Vi bestämde att vi skulle hitta på något roligt nu i höst så boka nu in den 7 november i kalendern. Då kommer vi att anordna en lite höstaktivitet ungefär som halloweentävlingen förra året. Återkommer när vi bestämt plats och grenar mm så håll utkik efter info om detta på bloggen! Kommer bli en rolig dag för både dig och din häst! 

Vi tänkte även göra ett nytt försök med sadelmakaren, vi funderar på att göra det kombinerat med en kurs för Anna Funni Jonasson. I och med att vi kommer att rida lite lektion på banan så kommer Anita (sadelmakaren) ha chans och inte bara se hur sadeln ligger utan även hur ryttaren sitter i sadeln.
 Så nu vill jag ha in intresseanmälan för att se om det finns några som är intresserade att både rida kurs och även få lite hjälp eller svar på frågor om sin sadel. Vi har inte bestämt något datum för detta än, vi vill kolla intresset först så kom igen nu alla bjargare och anmäl er på den vanliga mailen [email protected] jag vill ha er anmälan senast den 23 oktober.



Snart är vintern här igen...

RSS 2.0