Hösten närmar sig...

Hemma-hos ridning
Nu börjar hösten krypa allt närmre och det börjar bli dags för lite längre uteritter igen. Hemma-hos ridningar är ett smidigt och trevligt sätt att umgås med andra klubbmedlemmar och deras hästar. Så nu efterlyser vi dig med bra ridvägar att höra av sig så sätter vi ut det här på bloggen. Lätt fixat med bara en bra runda att rida och alla tar med eget fika mm.
  Så nu hoppas jag att vi ses i skogarna framåt hösten=)


Efterlysning av suppleanter
Vi har fortfarande inga suppleanter i styrelsen och undrar om det finns någon som är intresserad av att vara det? Att vara suppleant är ingen betungande uppgift. Det går ut på att man kan hoppa in på något styrelsemöte om någon av de ordinarie inte kan deltaga. Mellan mötena kan det vara bra att ha lite knas på vad som händer i styrelsearbetet, genom att läsa i styrelseprotokoll eller höra av sig till någon av de ordinarie. Självklart så får man vara med på alla möten om man är intresserad av det. Så om ni känner att detta kan vara något för er eller någon ni känner så hör av er till valberedningen eller styrelsen. 


På senaste styrelsemötet beslöts att dela upp sekreteraruppgiften, så från och med nu så kommer jag, Monika Strand, ha ansvaret för blogg och mail i Bjarg. Så har ni något som ni vill få ut på mail eller blogg så använd den vanliga adressen: [email protected] så fixar jag det!

Mvh Monika Strand


 


Kurs

Kursen för Anna Funni Jonasson på lördag är nu fullbokad.
Så ni som inte fick plats denna gång håll ögonen öppna efter nästa tillfälle=) 
Mvh.Monika

Dags för kurs igen!






Kurs för Anna Funni Jonasson


När:  Lördagen den 15 augusti

Var: Bäckalyckan, Huskvarna (fam. Strand)

Pris: 220kr /person

Antal: 8 platser
1 lektion per person á ca 40-60min beroende på häst och ryttares kondition!
Alla rider en och en.

Anmälan: Monika Strand 070-309 53 87 (efter kl 15)

Anmälan är bindande och alla tar med sig egen mat och dryck.
Mer info så som tidsschema och vägbeskrivning kommer när platserna är fyllda.
Så anmäl er nu, först till kvarn..


RSS 2.0